mandag 30. august 2010

Kjøkkenet og spisestuen vår.

Hei igjen.
Har fått et ønske om at jeg skulle legge ut noen bilder av huset vårt, sånn at dere ser litt mere av helheten hos oss. Først ut er spisestuen og kjøkkenet vårt.

Har litt lyst til å male dette bordet og speilen hvitt, men får liksom ikke bestemt meg helt.Kjelken jeg kjøpte på loppemarked, har fått plass under dette avlastningsbordet.
Hadde ikke hjerte til å putte den inn på boden :)Angrer litt på at vi kjøpte brun skjenk for 3 år siden, men gjort er gjort. Den får heller ha en hvit duk på toppen :)
Som dere ser, så er det 3åringen i huset som står for designen på kjøleskapet.
På bjelken i taket har jeg hengt opp noen små koselige skilt.
Tv'en på kjøkkenet er jo ikke det lekreste synet, med masse ledningsstyr bak, men den er praktisk når det er fotball på tv i stua :)
Så, sånn har vi det på kjøkkenet og i spisestuen vår, deilig med så stor plass.
Ha en fortsatt fin dag :)
Klem fra Stine.

4 kommentarer:

 1. Hei Stine!
  Så utrolig koselig kjøkken! Også så stort! Det må være utrolig deilig. Veldig fin innredning. Den likte jeg godt :-) Syns ikke det gjør noe at dere har noen mørke og noen hvite møbler jeg, ser bra ut det også :-) Om noen år kan det jo hende du angrer om du maler alt hvitt nå også ;o)
  Gleder meg til fler bilder senere!

  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Så koselig spisestue og kjøkken du har! :) Også så stort da gitt, kan tenke meg det er herlig med så stor plass. Synes jeg selv har stort kjøkken jeg, men dette er hakket større ja! ;)

  Ha en fin dag!

  klem Frøken H

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så koselig blogg du har!
  Og for et stort og flott kjøkken! Drømmekjøkken!
  Det må jo bare være fantastisk å ha så stor plass.

  Ha en fin mandag! :)

  SvarSlett
 4. Så koselig dere har det!

  ha en fin kveld!

  SvarSlett