fredag 30. juli 2010

Gamle vinduer

Hei igjen.
Har blitt noen dager siden sist nå. Har jo ferie, men er nok å henge fingrene i for det :)
Her om dagen var jeg på shoppingtur til Tønsberg. Der er det jo bare så mange koselige butikker. Landromantikk, Lune Hjem, og Sofies Villa på Nøtterøy for å nevne noen. Men bildene av tingene jeg kjøpte der kommer senere. Nå vil jeg nemlig vise hva jeg har puslet med de siste dagene. Jeg kom nemlig over en aldri så liten bruktbutikk, og der fikk jeg kjøpt diverse ting jeg har ønsket meg lenge :))
Jeg har lenge vært på jakt etter noen gamle vinduer, som jeg blandt annen skulle lage ramme av. Har noen bilder av besteforeldre og oldeforeldre som jeg ønsket en spesiell ramme på.
Og her ser dere resultatet:

Jeg ble superfornøyd. Dette vinduet var akkurat passe stort til mine bilder, og passe slitt.

Det eneste jeg må gjøre nå, er å få byttet ut det brune bordet ser jeg. Det ene drar det
andre med seg liksom :)

Også har jeg malt en gammel kasse jeg kjøpe på loppemarked, som står under
bordet med interiørblader i. Fant forresten ut, når jeg leste Emmelines blogg, at favorittfargen min heter Isblå :) Det husker jeg jo egentlig fra da jeg bestilte kjøkkenmaskinen min, men det var denne hukommelsen da :)

Jeg fant et vindu til også :) Dette er blått på den ene siden...

Og lysegrønt på den andre siden. Kjekt.


Den har ikke fått noe nytt liv ennå, så den står bare foran den store rammen i stua.
Den passet liksom så godt der. Bak den stusselige, pjuskete olivenbusken min :)Dumpet innom Åhlens også, og der fant jeg denne søte lille ramma.
Men tilbake til den bruktsjappa. Innerst inne i hjørne, bak alt annet skrot, fant jeg denne krydderhylla. Måtte ta meg sammen for å ikke hoppe i taket :) Tenkte at hvis jeg virker for ivrig, så blir det dyrt :) Men han stakkaren som jobbet der, var ikke eieren, og han ante ikke om den skulle selges, eller hva den kostet... Men han tok sjansen da, og sa at jeg kunne på den for 300,- Ja, ja men da tar jeg den da, sa jeg og prøvde å ikke juble jippi. I forrige uke, prøvde nemlig ei dame i Drøbak å selge meg en sånn krydderhylle i plast, med gule ekle kopper til fem hundre kroner.

Gjett om jeg var fornøyd, da jeg tuslet ned til bilen :)Tung var den også, skuffene er i glass, så den er ordentlig solid.
Men den kunne jo ikke være trehvit da, så jeg måtte frem med penselen.
Nå er den blitt hvit, og står på benken. Er ikke helt ferdig med å fylle den, men
det kommer nok etterhvert ja :)


Må bare vise frem denne søte lille veska/lommeboka jeg kjøpte nå vi var i Sverige. Klarte ikke å motstå den, selv om det var en iq-test å få åpnet den :)


Også har jeg endelig fått satt opp speilen og pyntet ordentlig på kommoden i spisestua.Synes denne lille syngehesten bare er så søt :)

Endelig har jeg fått somlet meg til å male dette bodet også, som jeg kjøpte på Fretex for et par år siden. Det skulle egentlig bli hvitt, men det var så kjedelig å male, så det bli isblått det også, for da trengs det ikke så mange strøk :)
Angrer ikke på at jeg malte det isblått, det liver opp litt ved siden av den hvite kommoden.

Må bare beklage den ledningen som dere ser bak bordet og kommoden.
Det er en manneting, som skulle bli borte i januar, men jeg frykter det er i januar 2020 eller noe sånt ;)

Også ble det et par nye serviettpakker da. Er jo så koselig med roser.

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

Klem fra stine


6 kommentarer:

 1. Ble kjempestilig med bilder i det gamle vinduet! Og veldig friskt å blande inn litt av den grønnfargen også blandt det hvite :)

  SvarSlett
 2. Eller "isblå" da som fargen heter ;p

  SvarSlett
 3. Har du sluttet å blogge??? ;o)
  Skjedd så lite på sida, jeg som gledet meg til fortsettelsen :p

  SvarSlett
 4. Hei Tonje :)
  Så koselig at du venter på fortsettelsen :)
  Har ikke sluttet å blogge, men tiden har ikke strukket til nå de siste ukene, men nå skal jeg komme i gang igjen. Har holdt på med endel prosjekter som har tatt litt tid, og så er det jo slutt på ferien, så da tar jo jobben 8 timer av dagen også :)
  Men nå lover jeg at det kommer nye innlegg, allerede i kveld. Er så mye nytt nå at jeg må dele opp i flere innlegg, hvis ikke så hadde det blitt veldig laaangt :)
  Kjempekoselig at du la igjen en koselig melding hos meg.
  Klem Stine

  SvarSlett
 5. Så utrolig fin og dekorativ den vindusrammen din ble! Nydelig! :) Kom faktisk på at jeg har et gammelt vindu selv liggende nede i kjelleren. Må nok se om jeg ikke får brukt de til noe! ;)

  Også likte jeg utrolig godt den krydderehylla med glassskuffene! :)

  klem Frøken H

  SvarSlett
 6. Hei Frøken H.
  Tusen takk for koselig kommentar og takk for at du vil følge bloggen min. Er jo så spennende siden jeg er helt "fersk" på dette :)

  Ja da må du jammen få vinduet opp av kjelleren :) Jeg var veldig usikker på åssen jeg skulle få festet bildene bak på vinduet, men det var veldig enkelt. Klippet bare ut pappbiter i samme størrelse som glasset og dyttet det på plass. Var en koselig måte å ramme inn gamle bilder av familien på synes jeg.

  Krydderhylla er jeg kjempefornøyd med :) Det var litt av et kupp :) Er kjekt med sånne bruktbutikker :)

  Klem fra Stine

  SvarSlett